Sommerfest i Slettestrand

D. 12.-14. juli 2019 er der Sommerfest i Slettestrand.

Der vil være masser af aktiviteter for både børn og voksne – human bordfodbold, besøg af Limfjordsmuseet, hoppeborge, MTB aktiviteter for børn, kæmpe fest i teltet, Nordjyllands største ringridderstævne og meget mere!

Find programmet her!

Sommerfest i Slettestrands Facebookside.

Info om “børneløb” lørdag

Der vil i år desværre ikke blive afholdt det sædvanlige MTB-løb for børn i forbindelse med festen. Naturstyrelsen har ikke kunnet godkende, at børnene cykler på festpladsen og på nogle af stierne på motionsområdet/fitnessbanen.

Vi beklager, at vi ikke kan fortsætte den gode tradition, men I stedet laver vi en udvidet med trænere fra Hjortdal MTB. Og det bliver smadder hyggeligt. ❤️❤️

Vi mødes ved parkeringspladsen foran festpladsen kl. 13 og deler os op i hold. Herefter kører vi en guidet tur i skoven og oplever naturen med små indlagte aktiviteter undervejs. Vi slutter af med lidt sødt traditionen tro. Vi vil gerne have lidt voksne med hvis de kan, så tag far og mor i hånden.

Vi deler nogenlunde op i flg. hold og får det til at passe med ungerne.
– Løbecykler og 14-16” cykler.
– 20” cykler
– 24” cykler.

Det betyder også at vi i år ikke har et tilbud til de større unger. Så kør en tur selv, fyr den af og hyg jer derude på sporet.

For de helt små har vi i år arrangeret at de bliver kørt (shuttled) ud til skoven så de også får en god tur. 🚀

Vi glæder os til at se jer,
Festudvalget for Sommerfesten i Slettestrand og Hjortdal Ungdoms- og Idrætsforening

Velkommen til Hjortdal – Slettestrand områdets hjemmeside