Arrangementer

 

Kalender 2021

Juli: Hver tirsdag i juli er der Sange ved Havet ved Havbådehuset i Slettestrand. Se mere på Facebook.

September : Høstkomsammen i Hjortdal, på lejrpladsen ved Ministervej. Sommeren går på hæld og Hjortdal Beboerforening vil derfor gerne invitere til høstkomsammen i Hjortdal.

Oktober: Foredrag.

November: Vi tænder juletræ foran købmanden, synger et par sange, og ser om ikke julemanden kommer forbi. Der er suppe for en 10,- og kaffe hos købmanden.

Kalender 2022

Februar: Standerhejsning i HUI Fodbold

Februar: Fastelavnsfest. Tøndeslagning på Hjortdal Gl. skole kl. 14. Entré 25,- (børn u/2 gratis). Med i prisen er fastelavnsboller og kaffe/te/vand.

Marts: generalforsamling for Beboerforening og Idrætsforening.

Marts: Standerhejsning i Hjortdal MTB.

April: Affaldsindsamling for beboere og turister. Der kan laves snobrød/pandekager (medbring selv mad og drikke). Se også DN’s hjemmeside.

23. juni: Sankt Hans på Slettestrand. Salg af kaffe/te og æbleskiver. 

Juli: Sommerfest i Slettestrand. 

6 tanker om “Arrangementer”

 1. M.h.t. Sct. hans, så henviser I til Facebook, men en begivenhed fra 2014? Men der er Sct. Hans i år? kan alle deltage også selvom man ikke er medlem af beboerforeningen?

  1. Hej Tina
   Hov, ja, det er da vist et gammelt link. Men arrangementet er en fast begivenhed, og er åbent for alle. 🙂
   Mvh. Lotte Engelbrecht

  1. Fordi der fortsat er krav om kontrol af Corona pas, ved arrangementer af denne slags, og det er ikke til at administrere for vores lille forening, på et sted hvor folk færdes ret ustruktureret. Skulle der være mere end 500 på stranden er der også krav om at skulle sektioner og have separate ind/udgange, noget der praktisk slet ikke kan lade sig gøre. Og en bøde ved manglede overholdelse af sundhedsplan og kontrol ville vælte vores budget mange år frem i tiden. Så desværre. Men mon ikke der kommer en Sankt Hans igen til næste år? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Hjortdal – Slettestrand områdets hjemmeside