Udviklingsplaner – Facebook

Rolf Christensen
Rolf Christensen shared his post to the group: Udvikling Hjortdal-Svinkløv-Slettestrand-Kollerup.
Banko
6    View on Facebook
Ulla Flintholm
Ulla Flintholm
Jeg tænker, at dette afsnit fra det budgetforlig, som samtlige 27 medlemmer af Kommunalbestyrelsen har indgået i dag, er interessant for jer:
Den eksisterende Eventpulje på kr 200.000 fordeles i 3 år ligeligt imellem Blokhus og Slettestrand med kr. 100.000 til hver destination om året i 3 år. Yderligere er der lagt kr. 100.000 i frie midler i Eventpuljen, som alle kan søge ind på, og der er lagt tilsvarende kr. 100.000 i Centerbypuljen. Det sidste betyder at hver af de 4 hovedbyer får kr. 25.000,- til musik eller andre arrangementer i 2018
10 1    View on Facebook
Kirsten Hauerbach Kronborg
Kirsten Hauerbach Kronborg
Vi har desværre fået taget to cykler hernede i Slettestrand inden for den sidste uge, den ene ved indbrud i en bil, den anden blev simpelhen taget, mens en gæst var ved at pakke sammen og havde sat cyklen bag på bilen. Så det er meget frække folk, som er i gang!
Venligst kontakt mig, hvis I har registreret noget, som kunne synes relevant i denne sammenhæng.
1 3    View on Facebook
Kamilla Margrethe Kristensen
Kamilla Margrethe Kristensen shared Thorup-Klim's post to the group: Udvikling Hjortdal-Svinkløv-Slettestrand-Kollerup.
https://www.facebook.com/detskeerthorupklim/posts/1956364741245374

Hej Tænkte om I evt kunne/vil lave noget lig af det vi har lavet, på jeres hjemmeside/Facebook, som vi har på vores. Hr snakket med lægehuset om det, og har fået grønlys fra dem om at vi gør dette. Og så få jeres lokaleborger til at dele det. Det er jo i vores alles interesse at vi har/får læger til området.
1    View on Facebook
Lotte Engelbrecht Christensen
Lotte Engelbrecht Christensen shared Hjortdal Beboerforening's photo to the group: Udvikling Hjortdal-Svinkløv-Slettestrand-Kollerup.
Kom glad, der er båltale, musik og mulighed for at høre om Naturbørnehuset Søstjernen, Madsmedjens vilde urtehave og HUI's nye multihus. Og naturligvis æbleskiver i Havbådehuset som altid.
11 1    View on Facebook

Velkommen til Hjortdal – Slettestrand områdets hjemmeside